Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Meisje gewond bij ongeluk Haamstede

Toegevoegd: 06-04-2010, 22.21 uur
Door: Roland de Jong
BURGH-HAAMSTEDE - Op de Ring in Burgh-Haamstede is dinsdag een 15-jarig meisje gewond geraakt bij een botsing met een busje.

Het meisje fietste rond 16.30 uur op de Ring in de richting van de Ooststraat. Een 56-jarige man uit dezelfde gemeente die met een busje uit de Dapperweg kwam, verleende haar geen voorrang en reed haar aan.


Het meisje, afkomstig uit de gemeente Schouwen-Duiveland, viel met haar hoofd tegen een lantaarnpaal. Zij is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Djuri (7-4-2010 om 21:13)
Ik ben het volkomen met jou eens Patrick!!!!!!!!!!
Kees (7-4-2010 om 16:01)
Jan kent de situatie blijkbaar niet. De ring is eenrichtingsverkeer voor auto's en het meisje reed tussen tegen die rijrichting in. Daarbij staat op de hoek een pand, zodat het zicht niet geweldig is. Inderdaad fout van de bestuurder van het busje, maar wel enigszins voorstelbaar.
@Jan (7-4-2010 om 13:32)
Euh... en schrijffouten bestraffen we met 1500 strafregels per fout? De conclusie die je trekt ervaar ik als stuitend. Er is weinig informatie beschikbaar en toch een oordeel van uw zijde?
Patrick (7-4-2010 om 11:41)
Wat een domme en ondoordachte reactie. Jan beweert hier stellig dat hij zich nooit schuldig maakt aan een verkeersovertreding. Hij rijd altijd de maximaal toegestaande snelheid, bij stopborden staat hij netjes stil enz, enz.. Beste jan, iedereen maakt fouten, dus ook jij..
Jan (7-4-2010 om 06:09)
56 jarigge heeft geen respect voor verkeers regels.rijbewijs af nemen en nooit meer terug geven.hoop dat het meisje er goed vanaf komt.Voorbeeld genoeg in Walcheren,zij heeft het niet overleeft.wordt tijd dat een rijbewijs halen zwaarder wordt gemaakt.geen voorang verlenen is crimi daad
Cookie-instellingen beheren