Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Hennepkwekerij in woning Serooskerke

Toegevoegd: 07-04-2010, 17.14 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - De politie heeft woensdagmorgen in een woning aan de Bogerdweie in Serooskerke (W) een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt.

De politie deed de vondst rond 07.15 uur. De kwekerij was verdeeld over drie kamers op de bovenverdieping. In totaal stonden er in het pand ruim vierhonderd plantjes.

De bewoner is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Medewerkers van de gemeente hebben de hennepplanten en de apparatuur afgevoerd om te worden vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko Kabboord (8-4-2010 om 17:32)
In wiens belang zou het zijn dat hennep, de meest veelzijdige plant die er op aarde is, door sommigen (de machthebbers die naar de pijpen van de banksters dansen) als illegaal wordt gekenmerkt. Hoezo kan de natuur, een plant of dier, illegaal worden? Bij wie zit er een flink steekje los?
Ken buren (8-4-2010 om 08:57)
Jaap weet dat de buren er helemaal niets van wisten, die schrokken zich een hoedje toen de politie aan de deur kwam om hun auto even aan de kant te zetten zodat ze met hun spullen voor het huis konden staan. Gelukkig heeft iedereen zijn eigen mening over drugs en alcohol ! ! !
Seroorkerkenaar (7-4-2010 om 22:49)
In 2006 was deze kweker zijn dak al sneeuwloos,ook werden er al kwekerijen ondmanteld bij vrienden van de kweker.vreemd dan dat het zo lang duurd dat dit opgedoekt wordt,zelfs na meldingen in 2007 bij de politie
Jaap Vergeer (7-4-2010 om 21:01)
Dat ze dat zomaar kunnen vinden, spontaan op een vroege ochtend. Praatje met de buren? Hennep moet vrij gegeven worden dan zijn we van de misdaad die er bij hoort af. Alcohol is ten slotte ook vrij en vele male gevaarlijker gezien alle alcohol doden. Je kunt trouwens ook gewoon niets gebruiken.