Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt daders overval Vlissingen

Toegevoegd: 07-04-2010, 17.28 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie in Vlissingen is op zoek naar getuigen van een overvalpoging in de Meindert Hobbemalaan in Vlissingen.


Bij de woning werd dinsdag rond 22.30 uur aangebeld. Toen de bewoonster open deed, zag ze drie personen voor de deur staan. Eén van hen bedreigde de vrouw met een wapen. De vrouw zag kans de woning uit te rennen en begon te gillen.

De drie personen zetten het vervolgens op een lopen en vluchtten weg richting de Van der Helstlaan/Hendrick Vroomlaan. De politie is op zoek naar mensen die rond 22.30 uur in de omgeving van de betreffende woning iets is opgevallen. Zij kunnen bellen met het regionaal servicecentrum op 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henriette (8-4-2010 om 11:51)
Wat jammer dat mensen nu nog niet beseffen dat het niet meer kan om zo laat op de avond nog te reageren op de deurbel!!!Het kan niet meer, helaas ,in Nederland erg genoeg. Die tijd is voorbij.
Piet (7-4-2010 om 20:35)
Wat is het toch ook smerig tuig!!! Knap van de dame dat ze heeft kunnen ontsnappen, want wie weet wat er allemaal had kunnen gebeuren. Als er bij mij zo laat wordt aangebeld en ik verwacht niemand dan gaat de hond mooi mee naar de deur en eerst ff kijken wie het is. Jaren achter de tralies dit tuig
Willem (7-4-2010 om 20:11)
en zijn ze ook ineens niet meer zo stoer tenminste wat je stoer noemt dus houden ze dit nog geen dag vol .plus denken ze of helemaal niet of pas als het te laat is. op voetbal pleintjes hangen ze alleen maar want voetballen doen ze niet.en de meisjes van tegenwoordig vinden dit leuk? blond?
Willem (7-4-2010 om 20:08)
Weet je wat het grappige is aan deze gasten,als ze alleen zijn dan zijn ze super bang en kijken ze snel lopend omlaag met capousion op,werken kunnen/willen ze niet want dan zijn ze ook weer alleen zonder hun zogenaamde matties .1/2
Kom maar hier aan de deur (7-4-2010 om 18:13)
Begint dit nu hier ook? mensen zonder geweten niet denkend dat het hun ouders kan zijn? nou kom maar hier aan de deur al ga ik er aan maar toe geven zal ik niet voor dit soort vuil wat een mensen word er misselijk van.ik ga ook zeker naar de rchtbank als ze gepakt worden om te kijken wie het zijn.