Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bedreiging met wapen Vlissingen

Toegevoegd: 07-04-2010, 21.35 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft dinsdag aan het eind van de middag in de Scheldestraat in Vlissingen een 18-jarige inwoner van Capelle aan de IJssel aangehouden.


De man had even daarvoor een bekende van hem, een 19-jarige Vlissinger, met een wapen bedreigd. Bij zijn fouillering verzette de man zich hevig en gaf één van de agenten een kopstoot.

Het wapen kwam tevoorschijn evenals een kleine hoeveelheid harddrugs en een zakje hennep. De 18-jarige man is na zijn aanhouding overgebracht naar Torentijd. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pfff (8-4-2010 om 11:31)
Deel 2: Over die knul: Wat een zielige prutser, die 18jarige. Nu al z'n leven getekend. Strafblad voor wapenbezit en bezit van harddrugs + bedreiging met vuurwapen + wederspannigheid.
Pfff (8-4-2010 om 11:31)
@ Grenzeloos: En wat als het nou gewoon twee autochtonen betrof met in Nederland gefabriceerde wapens en drugs, wat vanzelfsprekend goed mogelijk is? Komop zeg! Dit soort geweld vond ook al plaats toen er weinig immigratie was. Jammer dat je het gelijk in die hoek gaat zoeken..
Grenzenloos (7-4-2010 om 23:53)
Te doen.nou een leuk leven heb je dan nog he? goedwillend word gestraft en kwaad willend beloond en dit verhaal gaat gaat als een lopend vuurtje door europa en zal nog veel meer ellende naar nederland brengen bedankt hoor en zeker niet de wet veranderen niet doen.2/2
Grenzenloos (7-4-2010 om 23:52)
Grenzen open brengt niet alleen mensen met verkeerde bedoelingen naar nederland maar ook wapens handgranaten etz, en wie zijn er de dupe? de normale mensen die niet meer de stad in durven of in de avond of tegenwoordig in de middag niet meer de deur open durven 1/2