Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 86 km

Inbraken in havengebied opgelost

Toegevoegd: 08-04-2010, 19.04 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Het haventeam van Politie Zeeland is bezig met een groot onderzoek naar inbraken op schepen in de haven van Terneuzen. Inmiddels zijn meerdere inbraken opgelost.


In de periode eind november 2009 tot begin maart 2010 kreeg de Zeeuwse politie een twintigtal inbraak-aangiften binnen van schepen die aangemeerd lagen in de haven van de gemeente Terneuzen en bedrijven in dit gebied. Reden om een onderzoek te starten, aldus de politie.

In deze zaak zijn tot nu toe drie mensen aangehouden en verhoord. Twee hiervan zijn weer heengezonden. Een 43-jarige man uit Terneuzen is voorgeleid en blijft in voorarrest. Het onderzoek is nog in volle gang en het is niet uitgesloten dat er nog meerdere aanhoudingen volgen.

Door dit onderzoek zijn meerdere bedrijfsinbraken, in het haven/industriegebied van Terneuzen ook opgelost. Een aantal goederen die bij de inbraken is weggenomen is teruggevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (8-4-2010 om 22:57)
Lijk me een strak plan Lion! Laat zo maar eens zien wat werken is en dat je van andermans spullen moet afblijven en dat je voor je spullen moet werken en niet gaan jatten! Dus zo kan die ook eens weten wat echt werken is!!!
Lion (8-4-2010 om 20:10)
Straffen,verplicht in de haven laten werken voor zon 12 maanden,en dan handmatig schepen lossen,strak plan
Cookie-instellingen beheren