Weerbericht:
Vooral in de kustgebieden veel zon, elders af en toe zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Onderzoek naar inbraken Schouwen

Toegevoegd: 09-04-2010, 14.16 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart naar twee inbraken in woningen in Zierikzee en Oosterland.

Tussen donderdagmiddag 17.30 uur en donderdagavond 23.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Touwbaan in Zierikzee. Uit de woning zijn sieraden en computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen.

Donderdagavond tussen 19.10 uur en 22.30 uur is er ingebroken in een woning aan De Saele in Oosterland. Uit de woning zijn tientallen euro's weggenomen.

Bij beide woningen werd een raam opengebroken. Het is van beide inbraken niet exact duidelijk hoe groot het schadebedrag is.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J. vd Berge (10-4-2010 om 23:50)
Verschrikkelijk dat er ook in een zorgcomplex ingebroken wordt. Totaal geen respect voor oudere mensen, ze beseffen niet waar ze mee bezig zijn! Deze mevrouw is heel erg geschrokken en aangedaan!! We hopen dat de daders gevonden worden, goed gestraft worden en dat ze tot inkeer komen!