Weerbericht:
Helder, morgen zonnig en overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Brandweer druk met dieselspoor

Toegevoegd: 10-04-2010, 14.10 uur
De brandweer reinigt het wegdek tussen Hulst en Terneuzen
De brandweer reinigt het wegdek tussen Hulst en Terneuzen
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De brandweer is zaterdagochtend lange tijd bezig geweest met het verwijderen van een dieselspoor op de weg van Hulst naar Terneuzen.


Rond 8:00 uur werd het eerste spoor ontdekt op de Kennedylaan met de kruising van de Haarmanweg in Terneuzen. Even later volgde ook de Rooseveltlaan en de Guido Gezellestraat in Terneuzen en de Abdaalseweg in Hulst.

De brandweer is met drie blusvoertuigen ingezet om op alle locaties het wegdek te reinigen. Het verkeer ondervond tijdens de werkzaamheden enige hinder. De veroorzaker van het dieselspoor is vermoedelijk de lijnbus tussen Hulst en Hoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (12-4-2010 om 16:10)
Ik dacht al, toen ik Terneuzen terug binnentokkelde na een stukje motorrijden: "Shit! Olie op de weg, opppassen!" Maar de brandweer had z'n werk al gedaan, helm, oh nee, petje af mannen Buschauffeur z'n dopje vergeten aan te draaien?
Alfred (12-4-2010 om 09:23)
@ Nederlander: Uiteraard betalen wij die als werkende burger. Of durf je te zeggen dat het openbaar niet schandalig duur is tegenwoordig. Maar als ik aangehouden wordt tijdens een verkeerscontrole en er mankeert wat aan mijn auto krijg ik ook meteen een prent, dus ik neem aan de bus nu ook !!
Nederlander (11-4-2010 om 07:53)
En wie betaalt de schade? wij als burgers weer of vde vervoersmaatschappij.
Ikkuh (10-4-2010 om 23:12)
Hmm volgende keer zal ik een melding maken, want om 07:15 slipte ik daar vanmorgen al weg... na een nachtdienst ben je dan ook niet meer zo helder, dus dacht dat t aan mij lag..