Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Negen aanhoudingen in Heinkenszand

Toegevoegd: 11-04-2010, 17.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - De politie Zeeland heeft afgelopen nacht, rond 02.30 uur, negen personen aangehouden in Heinkenszand wegens dreigende wanordelijkheden, beledigingen het niet voldoen aan vorderingen.

Zaterdagavond kwamen bij de politie enkele meldingen binnen van geluidsoverlast vanuit een partyzaal in Heinkenszand. Toen de politie ter plekke was probeerden enkele aanwezigen te voorkomen dat de politie het gebouw binnen trad. Een hondengeleider en enkele agenten gingen naar binnen en vorderden de aanwezigen naar buiten te gaan.

Rond 02.15 uur was het wederom onrustig in Heinkenszand. In de Dorpsstraat hadden enkele tientallen personen zich verzameld voor een horecagelegenheid en veroorzaakten veel overlast. Met spreekkoren beledigden zij de politie en gaven geen gehoor aan vorderingen.
 
Vanwege de dreigende wanordelijkheden en andere overtredingen heeft de politie negen personen aangehouden, variërend in leeftijd van 21 tot 28 jaar. Zij zijn afkomstig uit Enschede, Scherpenisse, Roosendaal, Zoetermeer, Dordrecht, Roermond., Spijkenisse en Albasserdam. Onder hen bevond zich een vrouw van 24 jaar uit Scherpenisse.

Omstreeks 02.45 uur was de rust weergekeerd in Heinkenszand.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hein is't zat (11-4-2010 om 22:35)
Het is altijd een rotzooitje daar. Asociale schoften zijn het. Men durft gewoon de straat niet meer op 'savonds. Ik vind dat ze maar cameratoezicht moeten plaatsen net als in kapelle, of gewoon dat café sluiten. Zoiets hoort toch niet op een klein net dorp.
Bewoonster (11-4-2010 om 18:15)
Goed zo! wie niet horen wil, moet maar voelen! Beetje respect voor ons dorpje en politie hoor! Grappig is wel dat er niemand uit H'zand gearresteerd was!