Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken automobilist op de vlucht voor politie

Toegevoegd: 11-04-2010, 19.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 04.00 uur, verliet een man op de kruising Zacharias Jansenstraat/Koningin Emmastraat zijn personenauto bij het zien van een politievoertuig.

De 23-jarige bestuurder uit Middelburg liet zijn auto met inzittenden achter op de kruising. Hij vluchtte, met de politie op zijn hielen, over een schutting een tuin in en de politie verloor de man uit het zicht.

Door inzet van een diensthond die het geurspoor van de man volgde werd de 23-jarige in een tuin aan de Jacob Catsstraat aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van deze automobilist is ingevorderd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hahaha (13-4-2010 om 10:48)
Neejoke het is ten eerste je eigen verantwoordelijkheid ten 2e tis een maat van mij het is wel dom je eigen schuld zolang je niet dronken op de snelweg gaat rijden enz dan is er ook niet veel gevaar voor andere tenzij je overdreven veel gedronken heb
Do you know ? do you care ? (13-4-2010 om 09:16)
En die meerijders stappen gewoon in bij een zatlap ? Nou ja, als een echte vriend laat ie ze mooi staan... Drank maakt meer vriendschappen kapot dan schoonmoeders.
Tatiana (12-4-2010 om 10:53)
Haha lekker handig voor politie wegrennen, terwijl je getuigen en je auto al bewijs zijn wie je bent..IQ waarschijnlijk aan de lage kant !!!
Jan (12-4-2010 om 09:27)
Ik hoop dat deze hond ook heeft mogen bijten als beloning en die vent goed heeft laten schrikken want het is tenslotte ons gereedschap maar dan wel heel lief gereedschap voor de normale burger die niets op zijn kerfstok heeft
Marvin (11-4-2010 om 20:44)
Al is de verdachte nog zo snel, de politie achterhaalt hem wel....