Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Man onder bedreiging beroofd

Toegevoegd: 12-04-2010, 11.26 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Govert Flincklaan in Vlissingen is donderdagavond een 34-jarige Vlissinger beroofd van zijn geld. Dat heeft de politie nu pas bekend gemaakt.

De Vlissinger ging omstreeks 21.45 uur geld pinnen bij de geldautomaat aan de Govert Flincklaan. Toen hij zijn pas in de automaat stak stonden er ineens twee onbekende mannen naast hem. Zij bedreigden de Vlissinger met wapens en dwongen hem zijn transactie af te maken.


Toen het tweetal het gepinde geld in handen had gingen ze er op de fiets vandoor in de richting van de Sloeweg. De politie wil niets zeggen over de grootte van de buit en het soort wapens dat de berovers gebruikte.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miranda (12-4-2010 om 16:36)
Zolang de straffen nog laag zijn, blijft het toenemen en er hangen toch camara,s?? En het moet niet kunnen, maar je zou verplicht overdag pinnen.
Danielle (12-4-2010 om 12:33)
Man beroofd govertflincklaan....ze moeten pinautomaat daar weghalen. Ben er 1 keer geweest savondslaat(alleen)maar ga nooit meer. Het is daar muisstil...pikkedonker...je ziet er geen kip...al zou je gillen er is niemand die jou daar hoort. Niet echt veilig dus om daar te gaan pinnen!
Hans (12-4-2010 om 12:21)
Als dat soort tuig niet wordt aan gepakt wordt het alleen maar erger in dit land, triest voor woorden dat je s,avonds niet deze dingen kunt doen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erik (12-4-2010 om 12:08)
Opsporen, oppakken en opknopen.
Anja (12-4-2010 om 11:35)
Eng!!! Zou het dan niet beter zijn om 3 keer je pincode verkeerd in te toetsen zodat ze in ieder geval geen geld hebben.Vuurwapen of niet. Heb hard moeten werken voor mijn geld. Moeten zij ook maar doen. Of heeeeel snel weglopen of iets doen ipv lijdzaam toe te zien dat ze aan mijn geld zitten
Cookie-instellingen beheren