Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man onder bedreiging beroofd

Toegevoegd: 12-04-2010, 11.26 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Govert Flincklaan in Vlissingen is donderdagavond een 34-jarige Vlissinger beroofd van zijn geld. Dat heeft de politie nu pas bekend gemaakt.

De Vlissinger ging omstreeks 21.45 uur geld pinnen bij de geldautomaat aan de Govert Flincklaan. Toen hij zijn pas in de automaat stak stonden er ineens twee onbekende mannen naast hem. Zij bedreigden de Vlissinger met wapens en dwongen hem zijn transactie af te maken.

Toen het tweetal het gepinde geld in handen had gingen ze er op de fiets vandoor in de richting van de Sloeweg. De politie wil niets zeggen over de grootte van de buit en het soort wapens dat de berovers gebruikte.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bank is slecht (13-4-2010 om 22:34)
@ @ bank is slecht uw visie is er één van een totalitair persoon die liever de discussie uit de weg gaat en met grove bewoordingen als "niet zeiken" argumenteert. uw naam is al bewijs ven verwarring zaaiende misplaatste humor.
@ Bank is slecht (13-4-2010 om 19:00)
@ Bank is slecht: als er camera's geplaatst worden dan staat heel Nederland op het achterste van hun poten want dan komt hun privacy in gevaar! Men moet maar kiezen: meer veiligheid op straat door camera's en hiervoor een stukje privacy inleveren of gewoon overvallen worden en achteraf niet zeiken!!
Pieter (13-4-2010 om 09:36)
Bedreiging met wapens hmm link. er komt een dag dat de mensen zich gaan verdedigen. als ik daar zou gaan pinnen zou ik wel wat meenemen. om mezelf te verdedigen. (ben tegen zinloos geweld zolang het zinloos is....)
Bank is slecht (13-4-2010 om 09:13)
Welke bank zet dan daar op een onveilige plek een automaat zonder zelfs camerabewaking ?? is dat niet gewoon nalatig ? Dat is wat de bonuscultuur voor u over heeft..
Ziellig (12-4-2010 om 17:57)
De jongens zijn dom zwak ziellig,ze kunnen niks werken weten ze ook niet wat het is en hebben alleen praatjes met een wapen of in een groep. stumpers.
Middelburger (12-4-2010 om 17:09)
Waarom wil de politie niks over die belangrijke punten zeggen? Het zou wel handig zijn om ze met die gegevens te achterhalen...