Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Hennepkwekerij ontdekt in woning

Toegevoegd: 12-04-2010, 22.59 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Maandagmiddag is in de Schuitvaartgracht in Vlissingen een hennepkwekerij aangetroffen en geruimd.


In totaal zijn in de in werking zijnde kwekerij 82 planten aangetroffen. De 31-jarige bewoonster van het pand is aangehouden.

Hoe men de kwekerij op het spoor is gekomen is niet bekend gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frits (14-4-2010 om 22:36)
@Een burger Hoezo oogkleppen op? Als alcohol nu verboden zou worden stoppen mensen ook niet spontaan met drinken.
Bloempotterkapsel (13-4-2010 om 22:48)
@ D , helemaal mee eens, de miljoenen belastinggeld zijn maar o zo welkom, maar als er een "probleem" is dan gebruiken ze een paar individuen die ze dan wel even als voorbeeld functie van z.g.n. probleemaanpak het leven zuur maken.
Een burger (13-4-2010 om 14:27)
Is er nu echt niets belangrijker meer in het leven dan wiet.?? Wel eens een leven geleefd zonder wiet? gewoon normaal zeg maar ?? probeer het eens dan hebben we dit soort problemen ook niet meer. Kunnen we ons weer op nuttige zaken gaan richten. ook een hoop strafzaken minder e.d. en overlast.
Matthijs (13-4-2010 om 14:12)
@D. Idd! De hypocriete overheid is de oorzaak. En ook omdat zij alles onnodig duur maken (zorgverzekering e.d) kunnen sommige mensen het hoofd niet meer boven water houden. Aan de overheid heb je dan niets dus ga je andere oplossingen zoeken.
Escobar (13-4-2010 om 11:17)
Als ik naar het aantal opgerolde plantages kijk vraag ik me ondertussen af wie er nog niet zoiets heeft...
D. (12-4-2010 om 23:43)
Het nederlands systeem: Coffeeshop mag wiet verkopen, maar inkopen wordt onmogelijk gemaakt. Gevolg is dat de prijzen omhoog schieten en criminaliteit wordt aangetrokken. Vervolgens krijgt de coffeeshop de schuld en moet dicht. Het product wordt nog schaarser en verdwijnt nu voor het grootste deel in de criminaliteit. Weg regulering, weg controle. En de allesdealende huisdealer kan weer verkopen aan 14-jarigen en toeristen.
Cookie-instellingen beheren