Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster gewond bij ongeluk Veere

Toegevoegd: 12-04-2010, 23.04 uur
Door: Roland de Jong
VEERE - Maandagmiddag is bij een botsing op de Bosweg in Veere een fietsster gewond geraakt. Het slachtoffer kwam in botsing met een motorrijdster.


De 81-jarige fietsster uit Veere stak rond 14.45 uur de Bosweg over nabij de kruising Kreekweg en verleende geen voorrang aan de 51-jarige motorrijdster afkomstig uit Burgh-Haamstede. Hierdoor ontstond een botsing waarbij beide betrokkenen ten val kwamen.

De fietsster is per ambulance met een snee in haar knie naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een Motorrijdster (14-4-2010 om 14:17)
@ Natas, je vind dat als je normaal rijd dat je oplettend bent..nu kan ik hier nergens uit dit bericht opmaken dat de motorrijdster ook gewond is dus neem aan dat zij "normaal" heeft gereden. Vind niet dat de motorrijdster zo zwart gemaakt hoeft te worden!
Harry (13-4-2010 om 13:31)
@natas. ik denk dat de motorrijdster niet expres tegen deze 81jarige is gebotst hoor. op deze hoge leeftijd is je reactie en inschattingsvermogen niet meer optimaal. dit is waarschijnlojk gewoon een ongeluk te noemen.
Elandtest (13-4-2010 om 11:21)
Ik ben het deels met "natas" eens, zo snel bewegen bejaarden ook weer niet. toch kan men ook weer niet alle waanzinnige daden voorzien. hopelijk gaat het goed met hun.
Jo (13-4-2010 om 11:16)
Pardon Natas, wil je nou suggereren dat de motorrijdster expres de fietsster aanreed omdat ze fout was? Lijkt me een beetje een overtrokken conclusie!
Natas (13-4-2010 om 06:11)
Soms als je een oplettende rijder bent,kun je ook mekaars z,n fouten opvangen,en als je normaal rijdt,kan dat prima,maar buiten dit om,moet men laten zienaan de ander dat ze fout zijn,vind ik triest.
Cookie-instellingen beheren