Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij overval Renesse

Toegevoegd: 13-04-2010, 21.20 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Bij een overval op een woning aan de Hogezoom in Renesse is maandagavond een man gewond geraakt. Er is een bedrag van enkele honderden euro's buitgemaakt.


De overvallers, drie personen in totaal, belden rond 21.45 uur aan bij de 80-jarige man en zijn 75-jarige vrouw. De man opende de deur waarop het trio de woning direct en met geweld binnenkwamen.

De man en de vrouw zijn, nadat de drie personen weer weg waren, ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht. De man is met hoofdletsel doorverwezen naar de HAP. De politie heeft ondertussen een buurtonderzoek gedaan en is druk bezig met verder onderzoek.

Mensen die rond die tijd in de omgeving van de woning iets ongewoons hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sherley23 (15-4-2010 om 10:55)
Straffen zyn gwn veel te laag hier in dit land.binen no time staan daders weer vry.het is gwn belachelyk.zo laag dat de straffen zyn slachtoffers zitten hun verdere leven ermee.we leven inde omgekeerde wereld.het word steeds erger j.niet meer open doen maar dan komen ze wel op andere manier binnen
Sherley23 (15-4-2010 om 10:50)
Verschrikkelijk.heel veel sterkte voor de man en zijn vrouw. Waar gaat t heen met deze tijd?het word gewoon steeds erger.ze zouden straffen hoger moeten doen t beste bij zulke daders benen en armen eraf hakken.laat die daders maar lijden.en j zal zien dat de overvallen dan minder worden.
Vaisonne (15-4-2010 om 08:34)
Deze mensen hadden er wel in kunnen blijven. Als zij verkeerd terecht was gekomen en hij een zwak hart had, om maar iets te noemen. Deze 3 "mannen"mogen ze van mij heel heel lang opsluiten en het liefst met TBS
J.M.Bouman (14-4-2010 om 20:31)
Schandalig, nooit gehoord van respect voor ouderen? Vreselijke lui. Ga werken voor je geld.
Jan (14-4-2010 om 13:47)
Ik begin steeds minder te begrijpen van de moraal van vandaag. Een overval op 2 kwetsbare ouderen. Ongehoord, maar de laatste tijd steeds vaker voorkomend. Als de daders bekend zijn, mag ik dan een half uurtje van hun tijd?
Bloem (14-4-2010 om 11:29)
Te goor voor woorden al die nep gasten die denken dat ze stoer zijn om zulke oude mensen te beroven..en wat doe justie niks werk straf waar gaan we naar toe hier in nederland... gewoon werken maar ze zullen wel werk vrees hebben..