Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Oude Citroën beschadigd door brand

Toegevoegd: 14-04-2010, 14.50 uur
De brandweer probeert de motorkap te openen.
De brandweer probeert de motorkap te openen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Balans in het centrum van Middelburg is vanochtend brand ontstaan onder de motorkap van een Citroën-personenauto uit 1979.
 
De brand ontstond rond 10.35 uur. De dagdienst van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg was snel ter plekke, maar kon niet voorkomen dat de auto flinke schade opliep.
 
De brandweer heeft de motorkap opengemaakt om de brand volledig te kunnen doven. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto na de bluswerkzaamheden afgesleept naar een schadeherstelbedrijf.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (14-4-2010 om 23:05)
Het is inderdaad best jammer van de auto. Ach ja, matrieel is vervangbaar.
R.Saman (14-4-2010 om 18:33)
Zonde van zo'n mooie auto. Ik leef mee met de eigenaar. Zelf ben ik namelijk ook oldtimerbezitter. Hopelijk is de schade toch nog goed te herstellen.
Hans (14-4-2010 om 15:19)
Wat ontzettend zonde van zo'n prachtige CX, een van de mooiste auto's ooit gebouwd. Laten we hopen dat de schade beperkt is gebleven tot het motorcompartiment, dan is ze wel weer te repareren verwacht ik.
Cookie-instellingen beheren