Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en een enkele bui, morgen regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongens vernielen fiets in Vlissingen

Toegevoegd: 14-04-2010, 22.35 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft dinsdag aan het einde van de middag vijf Vlissingers opgepakt wegens vernieling.

Getuigen zagen dat de jongens vernielingen pleegden aan de fiets, die in het verbindingsstraatje tussen de Lange Zelke en de Schutterijstraat stond.

Vier van de vijf jongens, varriërend in leeftijd van 13 en 14 jaar, konden rond 16.30 uur in de Coosje Buskenstraat in Vlissingen worden opgepakt. De vijfde verdachte, een 14-jarige jongen, werd rond dezelfde tijd aangehouden op de Spuikomweg.

De vijf jongens hebben een verklaring afgelegd en zijn in de loop van de avond weer in vrijheid gesteld.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (5-5-2010 om 18:35)
Vorige week mijn fiets gejat bij station waar ik hem terug vond??Bij asielzoekercenter. Politie kwam pas na 20 minutene met 4 man. Dacht je dat ze die lui gepakt en opgesloten hebben?? Daar zijn ze bang voor. Kleine jongens kunnen ze aan maar 2 vrouwen laten ze gewoon 20 min wachten bij asielcenter
Sjoerd (22-4-2010 om 12:23)
Wat een onzin reacties. een paar nachtjes vast houden? om ze het te laten voelen? ik weet niet uit welke tijd jullie komen maar tegenwoordig vinden ze het alleen maar stoer om te zitten.. Waarschijnlijk was het een oude fiets die ze gesloopt hebben? who cares?? laat de popo iets nuttigsdoen
Sjaak (15-4-2010 om 22:00)
@Mick: Het maakt niet uit of die er nou al lagen of niet, ze moeten gewoon met hun kletsen van andermans spullen afblijven. Nu zijn het eigenaarloze fietsen morgen is het je eigen auto. Gewoon aanpakken die respectloze mannetjes.
Hans (15-4-2010 om 11:30)
Zo en lekker het geld verhalen op pappa en mamma weten die ook gelijk dat het geld kost voor die lieve kereltje,s
Pfff (15-4-2010 om 11:25)
En nu hopen dat het zo'n dure fiets is van 1500 euro. Taakstraf + schadevergoeding zou fijn zijn voor ze.
Mick (15-4-2010 om 11:24)
De fiets was al een wrak en lag er al eerder , en als 1 iemand zijn voet er daarna opzet is het een vernieler ? Kom op mensen , ga een letten op dingen die nodig zijn , .Ga bij de pinautomaat staan bv. misschien dat je dan nog eens een echte crimineel te pakken krijgt !