Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Waarschuwing overval pinautomaten

Toegevoegd: 15-04-2010, 10.04 uur
Door: Danielle Gillesse
VLISSINGEN - Woensdagavond rond 23.00 uur is bij een pinautomaat in het winkelcentrum Papegaaienburg in Vlissingen een man beroofd van zijn net gepinde geld.

 


De 64-jarige Vlissinger had geld gepind en wilde naar zijn auto gaan toen hij plots werd bedreigd door twee jongemannen die hem dwongen zijn geld af te staan. Toen ze het geld hadden renden ze weg in de richting van de trappen, Pastoor van de Aallaan. Het slachtoffer raakte niet gewond.De politie vraagt mensen die net voor de beroving bij deze pinautomaat hebben gepind contact op te nemen. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Vorige week donderdagavond is in de Govert Flincklaan in Vlissingen eerder een Vlissinger beroofd van zijn geld. De Vlissinger ging omstreeks 21.45 uur geld pinnen bij de geldautomaat aan de Govert Flincklaan. Toen hij zijn pas in de automaat stak stonden er ineens twee onbekende mannen naast hem.

De politie adviseert om in de late avond of nachtelijke uren niet alleen te gaan naar afgelegen pinautomaten.

Zie ook:
- 12/04/2010: Man onder bedreiging beroofd


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (16-4-2010 om 10:58)
In de avonduren pinnen? Neem een busje pepperspray mee, dat zal ze leren!!!!!!!!!
Future (15-4-2010 om 21:08)
Voor politie nog beter advies aan de burgers:: -Hardstalen spijlen voor uw ramen en deuren -Hond op uw erf/tuin Zo is het ongeveer in Zuid-Amerika. Willen we dat hier ook in NL???
ANONIEM (15-4-2010 om 19:36)
Het is schandalig kan je nu ook al niet meer veilig geld pinnen? Het wordt met de dag gekker. Opsluiten die gasten
Wendy (15-4-2010 om 18:19)
Gaat weer lekker in Vlissingen eh! @ Ben, wil je dan dat de politie bij elke automaat gaat posten?
Harry (15-4-2010 om 16:11)
Dus vanaf nu gaan pinnen en je honkbalknuppel meenemen. Maar als je een overvallerin puin slaat, ben je zelf fout. Welkom in Nederland.
Bloem (15-4-2010 om 16:01)
Het is te goor voor woorden dat zulke zieligen (de stoere mannen).. heel de avond gaan staan om iemand anders z'n hard zuurverdiende geld te rippen en idd politie en jusitie doen er niks tegen want zo werkt onze rechtssysteem..