Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen. Later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval op winkel in Middelburg

Toegevoegd: 15-04-2010, 20.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een overval op een winkel aan de Korte Geere in Middelburg.
 
Donderdagmiddag rond 16.10 uur kwamen drie personen de winkel binnen en dwongen een medewerkster geld en goederen af te geven. De politie heeft een buurtonderzoek en een sporenonderzoek ingesteld.


Gezien het tijdstip moeten er op dat moment veel mensen in de Korte Geere hebben gelopen. De politie verzoekt eventuele getuigen of mensen die mogelijk meer weten zich dan ook te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (16-4-2010 om 14:25)
@geert Justitie is te druk bezig met boetes en op andere manieren geld binnenharken. Overtreders worden beboet en misdadigers gaan fluitend vrijuit. Diep en diep triest.
Piet (15-4-2010 om 22:21)
Je gaat tog geen haarwinkel overvallen sjongejongejonge
Geert (15-4-2010 om 20:36)
Tuurlijk mensen dit word nu dagelijks dat je dit leest dat dit gebeurd want de straffen zijn een lachertje dus nemen ze dit risico. krijg je ooit de kans er 1 te pakken doe het dan goed dat hij van deze aard bodem verdwijnt je straf vald reuze mee daarna dat staat vast