Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Dronken man was rijbewijs al kwijt

Toegevoegd: 15-04-2010, 22.24 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is donderdagmiddag een 26-jarige man betrapt op rijden onder invloed. De man reed rond zonder geldig rijbewijs.


Volgens de politie werd de Vlissingse automobilist rond 16.50 uur aangehouden. Uit ademanalyse bleek dat de man 3,3 maal teveel had gedronken. Ook bleek dus dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Dit was namelijk al eerder ingevorderd.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B obbertje (18-4-2010 om 10:07)
Hoezo rijverbod voor 8 uur? hij mocht toch al niet rijden? een soort stadionverbod opleggen, je elke keer melden op het bureau, gaat snel vervelen. dan de urinetest, kunnen ze meteen zien of je de fout bent ingegaan.kun je meteen afkicken
Dr. Phil (17-4-2010 om 23:24)
@ Sander Tuurlijk...alcoholverslaving is een ziekte, daar kan ie niks aan doen. Laten we vooral z'n uitkering blijven betalen zodat ie lekker door kan gaan met zuipen. Geef 'm nog een kans, daar is ie echt mee geholpen. Verslaafden worden onderhouden door mensen met een baan. Verplicht afkicken dus!
Marga (17-4-2010 om 11:25)
Die Sander, heel misschien heeft Sander zelf een alcoholprobleempje? En NEE Sander, eigenlijk zou een alcoholverslaafde NOOIT geen tweede kans meer mogen krijgen. 1 x is al te veel en een verslaafde denkt altijd dat hij/zij nog wel kan rijden. Maar het is geen waar hoor.
Marjo (17-4-2010 om 11:05)
@Sander, deze jongen moet hulp zoeken en niet eerder zijn rijbewijs terug krijgen. Hoe dom kan je zijn om weer met drank achter het stuur te rijden.
Sherley 24 (17-4-2010 om 09:01)
En zo te lezen heeft deze man al genoeg kansen gehad.hij had niet eens rijbewijs of geldig rijbewijs doordat dit al is ingevorderd en dan toch weer met drank op rijden.zulke moeten ze opsluiten.zelfde dan al die overvallen enzo straffen zijn te soft.het word steeds gekker.
Sherley 24 (17-4-2010 om 08:59)
@sander is even kijken of je er nog zo praat tot jij wordt aangereden door n zatlap.of 1 van je naaste.ik ben een goede vriend verloren doordat een ander teveel heeft gezopen.drank en verkeer gaan gewoon niet samen.als diegene wil drinke prima maar bel n taxi.of blijf thuis.
Cookie-instellingen beheren