Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Schoolkinderen dupe van inbraak

Toegevoegd: 15-04-2010, 22.26 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - Tussen woensdagavond en donderdagochtend is er ingebroken in een basisschool in Kloosterzande.


Uit verschillende lokalen werd computerapparatuur met een onbekende waarde weggenomen. Er is een deur opengebroken. Het totale schadebedrag is onbekend.

De inbraak werd gepleegd tussen woensdag 18.00 uur en donderdag 07.00 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron@ld (17-4-2010 om 04:43)
@Fred, ook dat moet gebeuren. Enniet de agenten op straat dienen dergelijke zaken op te lossen maar dat zijn de rechercheurs. En inbraken voorkome je alleen als je in elk huis/gebouw een agent zet! Zou zeggen stel het voor in Den Haag!
Retteket (16-4-2010 om 15:23)
@fred en kloostermeisje. Ooit van punten en komma's gehoord?
Fred (16-4-2010 om 09:49)
En waar was de politie als gewoonlijk die kinderen hun brommer of hun fiets aan het controleren da brengt meer op dan inbraken oplossen politie je heb er niks aan zijn er niet als je ze nodig heb
Kloosters meisje (15-4-2010 om 23:00)
Waar is dit nu weer goed voor kloosterzande is de afgelopen tijd wel vaak het dupe van dit soort dingen eerst het kruisgebouwtje en toen ook een school en volgens mij nu weer dezelfde school waar moet het toch heen met de jeugd van tegenwoordig dit is gewoon schandalig en te erg voor woorden