Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Motorrijder rijdt 81km per uur te hard

Toegevoegd: 15-04-2010, 22.29 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - De politie heeft donderdagavond op de Eendragtweg in Zaamslag een man betrapt die maar liefst 81 kilometer per uur te hard reed.


De wegpiraat, een 48-jarige motorrijder uit Terneuzen, waagde zijn leven rond 18.20 uur. De man reed toen met een gecorrigeerde snelheid van 141 kilometer per uur over de genoemde weg. Ter plekke geldt een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur.

De man is zijn rijbewijs kwijt. Tegen de motorrijder is ook proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motorrijder (16-4-2010 om 00:54)
Rijbewijs kwijt, is vast geen buitenlander, want dan kom je er vanaf met een geldboete. Moraal van het verhaal, wie geld heeft mag hard rijden, veiligheid heeft er niks mee te maken. Heeft hij iemand anders in gevaar gebracht, nee. nou dan.
Rob (16-4-2010 om 00:00)
Als de politie een dagje in de terneuzensestraat in Zaamslag gaat staan kunnen ze een veelvoud aan rijbewijzen invorderen. Petjes gebruiken deze straat als dragstrip met hun "sportieve" boodschappenwagentjes.
Nike (15-4-2010 om 23:04)
Ik vind die 60 km wegen in de polder zeeer belachelijk. En dan krijg je deze situaties. Het is daar een rechte weg en even doortrekken en bingo. Mischien die ........ in die golf r32 en lekker in zn kont duwen en ineens gaan de lampjes aan. Flinke jongens!!!
Cookie-instellingen beheren