Weerbericht:
Eerst vrij veel sluierwolken, vannacht in het noorden kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Voetganger aangereden in Goes

Toegevoegd: 16-04-2010, 13.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een aanrijding op donderdagmiddag rond 17.30 uur in de Piet Heinstraat in Goes.

Een 18-jarige man uit de gemeente Veere stak de zebra over en werd aangereden door een man op een scooter. Na de aanrijding reed deze man er hard vandoor. De voetganger is even buiten bewustzijn geweest.

Mogelijk hebben voorbijgangers deze aanrijding gezien en kunnen ze informatie verstrekken over de bromfietser. Ze kunnen bellen met 0900-8844.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotorMuis (20-4-2010 om 06:14)
Ik vind dat ik helemaal niet te hard reed. Ik zag die jongeman op het zebrapad te laat, omdat ik afgeleid werd door 2 mooie dames. En omdat ik niet voor paal wilde staan reed ik na de botsing hard door. Groetjes van de jongen die spijt heeft.
Getuige (18-4-2010 om 13:02)
Hoezo een ongeluk??? Hoezo geschrokken??? Het was doelbewust roekeloos rijgedrag. Deze scooter reed wel tegen in de rijrichting aan de verkeerde kant van de rotonde... over het zeebrapad waar hij deze jongen aanreedt.
Ricardo (16-4-2010 om 19:20)
Ik snap wel dat deze man is doorgereden. Hij is zich gewoon te pletter geschrokken.
Lubald (16-4-2010 om 15:35)
Iemand die door rijd na een ongeluk is een asociaal en als deze alsnog gepakt word hard aanpakken en rijbewijs in laten leveren.
Wim (16-4-2010 om 13:30)
Een ongeluk kan gebeuren ook al is het iemand zijn schuld maar door rijden terwijl hij buiten westen op de grond lig? dan ben je echt laag en slecht. meld jezelf op het buro dat zal je geweten goed doen . door de schrik kan je raar doen maar nu is het tijd je te melden.