Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 113 km

Tractaatweg Axel dicht na ongeval

Toegevoegd: 16-04-2010, 16.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Vrijdagmiddag is de Tractaatweg tussen Terneuzen en Axel enkele uren afgesloten geweest na een ongeval. De Zeeuwse politie deed onderzoek na een aanrijding die had plaatsgevonden.


Omstreeks 14.00 uur reed een 39-jarige automobiliste uit Alblasserdam over voornoemde weg. Zij kwam uit de richting van België. De vrouw kwam erachter dat zij verkeerd was gereden en dacht een goede plek te hebben gevonden om haar auto om te draaien. Zij zette haar auto op de vluchtstrook en draaide de weg op.

Hierbij zag zij een personenauto over het hoofd, waardoor een aanrijding ontstond. De auto waar zij tegenaan reed werd bestuurd door een 30-jarige vrouw uit Axel. In deze auto zat ook het 8-jarige zoontje van deze vrouw. Door de botsing slipte de aangereden auto van de weg en kwam tot stilstand in een sloot.

Door ambulancemedewerkers is de 30-jarige Axelse naar het ziekenhuis overgebracht voor onderzoek. Over haar verwondingen is nu nog niets bekend. Het zoontje van de vrouw raakte niet gewond, evenals de vrouw uit Alblasserdam.

Forensische onderzoekers van de Zeeuwse politie hebben onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval. Om de onderzoekers hun werk goed en grondig te kunnen laten doen is de Tractaatweg ter hoogte van Sluiskil enkele uren afgesloten geweest.

Allebei de personenauto's zijn weggesleept door een takelbedrijf, vermoedelijk worden zij total loss verklaard. De kentekenbewijzen zijn ingevorderd door de politie.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aardenburg (18-4-2010 om 09:25)
@hendrik-jan...even goed lezen HJ...mevr kwam uit alblasserdam....zuid-holland is dat en niet belgie....ze kwam wel uit de richting van belgie.
Frans (17-4-2010 om 23:58)
@ Hendrik Jan. Belgische bestuurders ? Wie kan lezen is duidelijk in het voordeel !
Mika (17-4-2010 om 20:39)
@ Hendrik Jan, sinds wanneer ligt Alblasserdam in Belgiƫ??
Matthijs (17-4-2010 om 13:52)
Duidelijk geval van rijbewijs afpakken en nooit meer terug gegeven. Dit is velemalen gevaarlijker dan harder rijden en hierdoor gebeuren ongelukken. Niet door harder rijden! (Dat is alleen maar kassa!) @Hendrik Jan, Alblasserdam ligt niet in Belgiƫ, maar normaal gezien zou je gelijk hebben.
C Haak (17-4-2010 om 12:02)
Ik snap ook niet dat mensen keren op de tractaatweg,en zeker niet op dat punt. Ik rij ook wel eens mis als ik ergens vreemd ben,maar rijd dan altijd door naar een afslag waar ik alsnog kan keren.
Erik (17-4-2010 om 08:36)
Wat voor een halvezool keerd er op de tractaatweg op een weg waar je 100 kilometer mag rijden
Cookie-instellingen beheren