Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen. Later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Tractaatweg Axel dicht na ongeval

Toegevoegd: 16-04-2010, 16.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Vrijdagmiddag is de Tractaatweg tussen Terneuzen en Axel enkele uren afgesloten geweest na een ongeval. De Zeeuwse politie deed onderzoek na een aanrijding die had plaatsgevonden.


Omstreeks 14.00 uur reed een 39-jarige automobiliste uit Alblasserdam over voornoemde weg. Zij kwam uit de richting van België. De vrouw kwam erachter dat zij verkeerd was gereden en dacht een goede plek te hebben gevonden om haar auto om te draaien. Zij zette haar auto op de vluchtstrook en draaide de weg op.

Hierbij zag zij een personenauto over het hoofd, waardoor een aanrijding ontstond. De auto waar zij tegenaan reed werd bestuurd door een 30-jarige vrouw uit Axel. In deze auto zat ook het 8-jarige zoontje van deze vrouw. Door de botsing slipte de aangereden auto van de weg en kwam tot stilstand in een sloot.

Door ambulancemedewerkers is de 30-jarige Axelse naar het ziekenhuis overgebracht voor onderzoek. Over haar verwondingen is nu nog niets bekend. Het zoontje van de vrouw raakte niet gewond, evenals de vrouw uit Alblasserdam.

Forensische onderzoekers van de Zeeuwse politie hebben onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval. Om de onderzoekers hun werk goed en grondig te kunnen laten doen is de Tractaatweg ter hoogte van Sluiskil enkele uren afgesloten geweest.

Allebei de personenauto's zijn weggesleept door een takelbedrijf, vermoedelijk worden zij total loss verklaard. De kentekenbewijzen zijn ingevorderd door de politie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Streep erdoor (20-4-2010 om 10:25)
Onverantwoord tegen willens en wetens gewoon toch levensgevaarlijke verboden dingen uithalen met de veiligheid van anderen. Ik zou een veroordeling art. 5 toch minstens verwachten.hier hadden makkelijk doden kunnen vallen!
,,, (20-4-2010 om 10:22)
Tuurlijk is het dom om daar te keren! OOK als er niks aan komt
Thomas (20-4-2010 om 00:11)
Wat maakt dat nou uit dat je daar omkeert. Maar dan moet je niet zo dom zijn om niet (goed) te kijken of er een andere auto aan komt rijden. Als er verder geen voertuig in zicht is, wat is dan het probleem? Wel lomp trouwens van de vrouw die deze actie deed!
Streep eronder (19-4-2010 om 23:23)
Zag deze dame dan die dikke streep niet ? Zelfs een slechtziende zou nog kunnen weten dat je daar niet eens mag draaien, en de wegbewijzering had ze blijkbaar ook niet goed gelezen.
Romeo (19-4-2010 om 22:57)
Op de eerste plaats was het niet een mevrouw maar een man uit Alblasserdam.En inderdaad je bent gek dat je op een autoweg gaat keren.
Sacha (19-4-2010 om 21:37)
Door deze gek was ik bijna mijn lieve tante en neefje kwijt! Welke gek gaat er nu keren op een weg waar je 100 mag!! Gelukkig is die man zelf ook goed geschrokken van zijn domme actie.