Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote visserijcontrole Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 17-04-2010, 10.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Naar aanleiding van overlastmeldingen van vissers bij de Otheense Kreek in Terneuzen en de Hoekse Kreek in Hoek heeft de politie afgelopen nacht een grote controle gehouden.

Bij de Otheense Kreek werden twee verdachten aangetroffen die zich niet aan de regels hielden. Mensen moeten schriftelijk toestemming hebben van de eigenaar van de Kreek om daar te mogen vissen en er mag 's nachts niet gevist worden. De beide vissers werden voor beide feiten bekeurd (€ 150,- p.p.).


Bij de Hoekse Kreek waren twee verdachten wel in het bezit van de benodigde toestemming, maar ook daar geldt dat er 's nachts niet gevist mag worden. Deze verdachten kregen allebei een bekeuring van € 60,- per persoon.
 
In de toekomst zal de politie vaker controleren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sherley (17-4-2010 om 20:18)
Retteketet niet iedereen heb de zelfd ehobby als jou.ga zelf post zegels verzamelen.niet alle sport vissers zijn zo.hoeveel automoblisten gooien troep uit t raam?sommige wle sommige niet.zo is dat bijs port vissers ook.een lammetje word ook afgemaakt en op bord geserveerd.
Harry nak (17-4-2010 om 14:06)
Laat ze lekker boeven gaan vangen inplaats van een paar vissers te gaan irriteeren leuk hoor!!!!
Retteket (17-4-2010 om 12:00)
Dierenbeulerij. Om nog maar te zwijgen over de rotzooi die die zogenaamde 'sport' vissers achterlaten, Bierblikken, etensresten, maar ook vishaken en andere troep. Ga postzegels verzamelen of zo.
Sherley (17-4-2010 om 11:09)
BELACHELIJK!laat die jongens lekker vissen.de echte vernielers laten ze vrij uit.en geluid overlast geloof j t zelf bij vissen ben je juist stil/rustig.anders ben je geen echte visser.die mensen die bellen hiervoor het is gewoon triest dat je je aan zoiets ergert dat er n paar staan t vissen.
Cookie-instellingen beheren