Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Felle duinbrand in Westkapelle

Toegevoegd: 18-04-2010, 13.17 uur
De felle duinbrand in Westkapelle De felle duinbrand in Westkapelle
De felle duinbrand in Westkapelle
© Foto: Niels Dingemanse
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - De brandweer is zaterdagmiddag uitgerukt voor een felle duinbrand in Westkapelle.

Rond 15.50 uur werd er aan de Achterweg ter hoogte van het speeltuintje een duinbrand ontdekt. Door de wind bereidde de brand zich snel uit. Volgens omstanders waren waren er meters hoge vlammen zichtbaar.

De brandweer heeft de brand geblust.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (19-4-2010 om 00:53)
@Arie is de oorzaak een brandende peuk geweest??? Ik denk dat rokende mensen heel goed hun peuk uittrappen. En roken buiten ook al verbieden? Mogen we dan bij jou in huis een sigaretje komen roken? Moet niet veel gekker meer worden zeg. Brand kan ook door lege fles (alcoholist) in de duinen?
Moeders (18-4-2010 om 15:38)
Op een idee gebracht door de brand in Bergen ? Geen oog voor de gevolgen, er zijn nu juist zo veel jonge dieren die nog niet kunnen vluchten,en in hun holletjes verbranden. De hele boel is kurkdroog en in een paar tellen is een klein brandje een hele grote brand geworden, kan mensenlevens kosten !
Bobwkp (18-4-2010 om 14:07)
Hoi ik zat achter me computer en ik hoorden een brandweer auto dus ik keek op hv zeeland en ja hoor een duin brand maar toen dacht ik valt wel mee maar ik zag heel veel rook dus ging toch maar even kijken maar ik vind dit echt achterlijk van die gene die dit gedaan heeft flinke boete nodig gr. bob
Arie (18-4-2010 om 14:01)
Misschien moet het roken worden verboden, het heeft al meerdere malen tot brand geleid, ik snap niet dat dat nog mag! ;-)