Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en een enkele bui, morgen regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie vordert drie rijbewijzen in

Toegevoegd: 18-04-2010, 15.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie rijbewijzen ingevoerd voor het rijden onder invloed.

Zaterdagavond hebben agenten het rijbewijs ingevorderd van een vrouw die, volgens getuigen, 'stomdronken' in haar auto reed. De vrouw werd aangetroffen, omstreeks 20.45 uur, op Stelleplas. Zij heeft een blaastest gedaan waaruit bleek dat zij teveel had gedronken. Hierna is ze meegegaan naar het politiebureau waar ze een ademanalyse heeft gedaan. Hieruit bleek dat zij vier keer teveel had gedronken.

In de nacht van zaterdag op zondag reden agenten van de Zeeuwse politie door de Westkolkstraat in Terneuzen. Daar troffen zij, om ongeveer 02.45 uur, een 39-jarige Terneuzenaar in zijn auto. De agenten controleerden de auto èn de man. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij bijna drie keer teveel had gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren bij de agenten.

Op de Nieuweweg in Eede hebben agenten van de Zeeuwse politie het rijbewijs van een 50-jarige Belg ingenomen. De man reed in zijn auto over de Nieuweweg, terwijl hij bijna drie keer teveel gedronken had. De man was afkomstig uit Moerbeke.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750