Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Bekeuringssituatie loopt uit de hand

Toegevoegd: 18-04-2010, 16.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdagavond omstreeks 23.00 uur kwam er een melding binnen bij de Zeeuwse politie dat er een man in de Langeviele was gevallen en dat hij gewond was.


Toen agenten daar ter plaatse kwamen bleek dat inderdaad een man gewond was geraakt bij het opstappen op zijn fiets. Deze man was dronken. Hij had een dik oog en de agenten hebben een ambulance voor de man gewaarschuwd. Toen de ambulancemedewerkers de man behandelden werd zijn vriend agressief tegen hen. Hij werd beledigend tegen de medewerkers.

Toen de ambulancemedewerkers dit gedrag wilden sussen werd het alleen maar erger. De man keerde zich hierop ook nog tegen de politieagenten die zich tussen de ambulancemedewerkers en de agressieve man posteerden. Hij beledigde hen ook en bedreigde hen. Hierop is deze man, een 51-jarige Middelburger, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
 
Later die nacht is de man in vrijheid gesteld. Tegen hem zal proces-verbaal opgemaakt worden. De man die van zijn fiets gevallen was kreeg een bekeuring voor openbare dronkenschap.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (19-4-2010 om 12:42)
Het is niet goed te praten, maar agenten roepen agressie vaak zelf over zich af door hun arogante/hypocriete gedrag, hun onredelijkheid, hun drang om zoveel mogelijk onzin boetes te schrijven en echte criminelen te laten lopen. Oorzaak en gevolg.
Erik (19-4-2010 om 09:15)
Hou een stroomstootwapen tegen de hoofd van de agresieveling om hem te bedaren de politie moed dat gewoon doen geef een mooi voorbeeld aan de amerikaanse politie die doen dat vluger
Mira (18-4-2010 om 18:55)
Inderdaad ben er met ace mee eens heb er niets meer aan toe te voegen
Danny (18-4-2010 om 18:13)
Ik stond erbij en er was totaal geen sprake van een dreiging tegen de ambulance medewerkers maar enkel en alleen tegen de agenten, met 6 man konden ze hem nauwelijks in bedwang houden en ze gebruikten hierbij ook pepperspray..
Ace (18-4-2010 om 17:19)
Drank en drugs doen rare dingen met een mens. Beiden krijgen nu een PV en het bedrag verdwijnt in de pot van de regering zonder effect Laat de zg. slachtoffers de kosten van de hulpverleners en politie zelf betalen. Het zet dranktorren en druggies aan het denken, voordat zij zich misgedragen.