Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Insluiper aangehouden in Kortgene

Toegevoegd: 18-04-2010, 19.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
KORTGENE - Door getuigen werd zaterdagavond rond 20.15 uur gemeld dat er een onbekende man een woning was binnengegaan waarvan de bewoners niet thuis waren.


Toen agenten van de Zeeuwse politie ter plaatse kwamen werd hen verteld dat een man had ingebroken in de woning aan de Boterbloemwei. Eén van de getuigen had de man in de woning gezien en was naar het huis toegelopen. Toen de inbreker de man zag is hij weggevlucht.

Aan de hand van het duidelijke signalement hebben de agenten zaterdagavond een 41-jarige man uit de gemeente Veere aan kunnen houden. De man is overgebracht naar het politiecellencomplex in Torentijd. Hij is gehoord en heeft een bekennende verklaring afgelegd.

Zondagmiddag omstreeks 15.30 uur is hij weer in vrijheid gesteld. Uit de woning heeft de man niets meegenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (20-4-2010 om 09:34)
@ Bianca: dat is ook weer niet eerlijk dat jij over het uitdelen van boetes begint. De politie heeft hier wel degelijk goed werk geleverd. Daarna is het aan het OM en aan Justitie.
Elise (19-4-2010 om 14:56)
Ja die flutrechters hebben soms zelf boter op hun hoofd. En dan kun je iemand ook niet berechten. Zo heb je overal mensen die over een ander oordelen, maar zelf zijn ze slecht als wat. Maar als ze bij mij inbreken kunnen ze gerust een ambulance sturen voor die inbreker.
Bianca (19-4-2010 om 12:16)
Als je een insluiper in je huis betrapt en geeft die persoon een knal met een honkbalknuppel,kun JIJ dokken, insluiper gaat vrijuit. Ze moeten gewoon met hun klauwen van iemand anders zijn spullen afblijven.Maar de politie bekeurt liever langs de A58 dan dat ze iets aan inbraken doen.
Tom (19-4-2010 om 09:51)
We zullen er maar mee moeten leven dat we in Nederland flut rechters hebben die geen grote beslissingen durven te nemen en criminelen lang vast durven te houden. Nu blijkt dat zelfs een kinderverkrachter/seriemoordernaar nog recht heeft op privacy...
Me (18-4-2010 om 22:34)
Reden dat ze vastgehouden kunnen worden is ivm onderzoeksbelang, vasthouden voor straf is aan de rechter, wat pas na een paar weken/maanden gebeurd...
Johannes (18-4-2010 om 19:44)
Is het een nieuwe trend om criminelen maar steeds in vrijheid te stellen? Gek he dat ze het blijven doen. Ze krijgen gewoon geen straf en worden soms nog gezien als slachtoffer ipv dader ook. Te belachelijk voor woorden!!! Het wordt tijd voor minimumstraffen in nederland, met dank aan de pvda en cda
Cookie-instellingen beheren