Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Gewonden bij ongeval Haamstede

Toegevoegd: 18-04-2010, 20.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - Bij een ongeval op de Plompe Torenweg in Burgh-Haamstede zijn zondagavond twee personen gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 19.30 uur plaats. De bestuurder van de auto, een 38-jarige Pool, verloor in een bocht de macht over het stuur en reed vervolgens de dijk af. Bij aankomst van de agenten lagen zowel de bestuurder als zijn 32-jarige passagier, naast het voertuig.

De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt om hulp te verlenen. Ook was er een traumahelikopter is opgeroepen welke later bij het ziekenhuis in Zierikzee geland. Beide mannen werden ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld waarna ze naar een ziekenhuis werden overgebracht. De bestuurder naar het ziekenhuis in Goes en zijn passagier naar het EMC in Rotterdam. Het is onduidelijk of er ook een slachtoffer met de helikopter is opgebracht naar het ziekenhuis. Ook over de toestand van de slachtoffers is nog geen duidelijkheid.

De politie heeft ter plekke een sporenonderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De auto raakte bij het ongeval total loss.


Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren