Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 41 km

Meisje krijgt klap bij mislukte overval

Toegevoegd: 19-04-2010, 13.58 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In Hulst is vanochtend een 14-jarig meisje geslagen door een man die haar woning binnen wilde dringen.


Volgens de politie werd tussen 08.30 en 09.00 uur door een blanke man aangebeld bij de woning aan de Livingstonestraat. De deur werd geopend door het 14-jarige meisje die op dat moment alleen thuis was.

Ze kreeg gelijk een klap in het gezicht en werd door de haar onbekende man bedreigd met een wapen. Ze begon te gillen en zag kans de man de deur uit te werken. Vervolgens rende ze naar één van de buren die de politie belde.

 

De politie is op zoek naar mensen die rond bovengenoemd tijdstip iets is opgevallen in de wijk. Opvallend detail is dat de man geen jas droeg maar een t-shirt met korte mouwen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (19-4-2010 om 17:44)
Dit is gewoon een kansloze gebruiker uit de buurt denk ik in zijn t shirt liep hij dus zal dan denk ik uit de buurt komen en weten dat het meisje alleen thuis was dus politie doe je best en pak deze kansloze ongevoellige kerel op en opsluiten .zulke mensen die echt alles voor geld doen pff.
Willem (19-4-2010 om 17:39)
Wat een zwak persoon zeg .en dat voor geld he een jong meisje met een wapen bedreigen pakken zullen ze hem niet dat is jammer de stakker.
Niti (19-4-2010 om 17:17)
Wat een lafaard die man en maar klappen. Hij zou nodig zelf een pak rammel moeten krijgen. Komt u maar bij deur......
Loes (19-4-2010 om 17:11)
Welja, stoere vent ben je dan hoor... not. Laffe streek.
Marina (19-4-2010 om 16:47)
Is die man wel goed bij zijn hoofd? Wel een laffe daad om een meisje van 14 jaar zo te behandelen die onschuldig is! Hopelijk is de politie op zoek naar de dader die gevlucht is! Maar wel goed van het meisje dat ze toch voor elkaar kreeg die man de deur uit te werken!
Anoniem (19-4-2010 om 15:45)
Een 14-jarig meisje die een volwassen man (met wapen) de deur uit werkt.. Stoere meid!! was iedereen maar zo, dan zou zeeland een stuk veiliger worden!
Cookie-instellingen beheren