Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opruiende brieven bezorgd in Middelburg

Toegevoegd: 19-04-2010, 15.44 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de wijk 't Zand in Middelburg zijn vrijdag in totaal circa dertig opruiende brieven bezorgd. Dat heeft de politie desgevraagd bevestigd.
 
Volgens politiewoordvoerder Alwin Don werden de brieven bezorgd in de omgeving van de Oude Koudekerkseweg. In de brief, die zes kantjes lang is, wordt volgens Don gescholden op onder meer de politie, de monarchie en ambtenaren in het algemeen.


De politie laat weten de brieven niet echt serieus te nemen. Toch is een aantal van de brieven meegenomen voor nader onderzoek. Ook is een buurtonderzoek gehouden. Of dat iets heeft opgeleverd, is nog niet bekend gemaakt.

Desgevraagd laat de politie weten dat de inhoud van de brieven niet direct kan worden gelinkt met de viering van Koninginnedag in Zeeland. Wel zorgt het gegeven dat de brief dicht op de festiviteiten is bezorgd ervoor dat de schrijfsels toch wat extra aandacht krijgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (22-4-2010 om 12:10)
Inderdaad Mike. Plus dat Ambtenaren dure feestjes geven en de bonnetjes declareren van onze belasting centen. Dat is ook een reden om kwaad om te worden. Je hebt 100% gelijk.
Vtr firestorm (20-4-2010 om 11:20)
Volledig met mike eens, er gaat zo en zo al genoeg die kant op dacht ik zo.
Halvarine (20-4-2010 om 09:18)
@ marga, vreemde kinderfeestjes heeft u waar voor minstens een dik miljoen aan beveiliging wordt uitgegeven.. Ik zag dat geld liever bij de kinderen terechtkomen die het WEL nodig hebben. Verder zie ik ook niet in waarom kinderen met deze middeleeuse onzin worden geïndoctrineerd.
Marga (20-4-2010 om 08:41)
Opruiende brieven rond sturen vind ik ook niet normaal. Wordt er niets gedaan, is het ook weer niet goed. Vraag me af wanneer het dan wel eens een keer goed is? Ik geef zelf niets om dit soort feestjes maar voor kinderen kan het wel heel erg leuk zijn. En elk feestje kost nu eenmaal veel geld.
Margarine (19-4-2010 om 23:18)
@ marga, dus u neemt alle kosten die anders de burgers moeten betalen voor dit "bezoek" voor uw rekening ? ik denk dat het om meer geld gaat dan u in uw leven bij elkaar krijgt en dat is dus op in een dagje...
Jordy (19-4-2010 om 22:05)
Dit bewijst maar weer eens dat er meer gekken buiten lopen dan dat er binnen zitten. Goeie zaak dat er weinig aandacht aan besteed wordt, koninginnedag kost zeeland al genoeg.
Cookie-instellingen beheren