Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Kat van dak gehaald in Middelburg

Toegevoegd: 19-04-2010, 17.06 uur
De eigenaresse haalt de kat samen met de brandweer van de dakkapel. De eigenaresse haalt de kat samen met de brandweer van de dakkapel.
De eigenaresse haalt de kat samen met de brandweer van de dakkapel.
© Foto: Kees Marijs
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer heeft vanochtend in Middelburg een kat van het dak van een woning gehaald.
 
De brandweer kreeg rond 08.25 uur de melding dat het dier op een dakkapel was geklommen van een pand aan de Kinderdijk en dat het niet meer naar beneden durfde.


Met de ladderwagen ging een brandweerman samen met de eigenaresse naar het dier. De kat is vervolgens vastgepakt en mee naar beneden genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Poezeliefhebster (19-4-2010 om 23:29)
SUPER GOED WERK! Het ene beestje is het andere niet! Dus zo vanzelfsprekend is het niet dat ze vanzelf terug komen. En dat ziet er trouwens gevaarlijk scherp uit die anti vogel prikkers! Hulde aan brandweer en baasje! Gelukkig zijn ze er (nog)!
Marina (19-4-2010 om 20:37)
Ik had twee aantal jaartjes geleden een poes gehad en die was 5 maanden oud en klom toen via de zolderraam zo het dak op! De brandweer hoefde niet eens aan te pas te komen en ik riep me poes gewoon naar binnen! Ik riep paar keer, Nicky kom! En Nicky luisterde goed naar mij!
Simon (19-4-2010 om 17:41)
Klopt Natas, die kunnen er echt wel zelf af. Hebben we jaaaren terug bij onze kat ook gehad. Ongeveer een zelfde dak met dakkapel. En jammeren dat beest. Elke keer door het raam om hem te pakken. Totdat we een keer thuis kwamen en de kat op zijn gemakje van het dak af zagen komen springen ;-)
Natas (19-4-2010 om 17:13)
Die kat kan er zelf ook wel af. Heb ik al vaker gezien en zelf ook gehad met m'n huisdier. Men laat z'n handen niet wapperen en een ander mag het opknappen...