Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval op tankstation M'burg opgelost

Toegevoegd: 19-04-2010, 19.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft een overval op een tankstation aan de Rotterdamsekaai in Middelburg, gepleegd op 16 maart jl., opgelost.


Bij de overval werd de pomphouder door de overvaller met een wapen bedreigd. Door het verweer van de pomphouder, hij ging de overvaller met een brandblusser achterna, vluchtte de overvaller te voet. Hij liet zijn scooter achter op de plaats van de overval.
 
Mede aan de hand van de gegevens van deze scooter, kon een 23-jarige Middelburger als verdachte voor deze overval worden aangehouden. De man heeft inmiddels bekend de overval te hebben gepleegd. Hij zit vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CRB (20-4-2010 om 09:29)
Boontje................
Natas (19-4-2010 om 19:58)
Hoe dom ben je met je eigen scooter,gelukkig dat ie zo dom was kon die gelijk opgepakt worden,zoiets is toch al dom om te doen,want uiteindelijk word je toch gepakt,en word je dubbel zo blut.
Cookie-instellingen beheren