Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 298 km

Man aangehouden voor poging doodslag

Toegevoegd: 19-04-2010, 19.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Maandagmiddag omstreeks 15.00 uur is een 37-jarige man uit Terneuzen aangehouden in Sas van Gent. Tegen de man is aangifte gedaan van poging doodslag/moord door een 29-jarige vrouw uit Terneuzen.


Door diverse getuigen werd gemeld bij de Zeeuwse politie dat de vrouw achterna werd gezeten door een 'gek in een auto'. Hij zou als een bezetene rondjes hebben gereden door het dorp. Ook zou de man de auto van het slachtoffer hebben vernield. De vrouw was voor hem op de vlucht geslagen.

Door agenten van de Zeeuwse politie werd de auto van de verdachte aangetroffen in de Beneluxstraat in Sas van Gent. De verdachte was op dat moment in geen velden of wegen te bekennen.

Intussen was de vrouw door omstanders naar de politieagenten gebracht. Zij hebben de vrouw in hun auto plaats laten nemen. Hierop kwam de verdachte aangelopen. De agenten wilden de man aanhouden, maar hij wenste hieraan op geen enkele manier mee te werken en verzette zich hevig. Pas na het gebruik van pepperspray konden de agenten de man de handboeien om doen. Ook hierbij bleef de man zich verzetten.

De Zeeuwse politieagenten hebben veel getuigen kunnen horen, omdat ook veel mensen het hele gebeuren hebben gevolgd. De verdachte is naar het politiebureau gebracht. Hem is gevraagd mee te werken aan een ademanalyse, omdat het vermoeden bestond dat hij onder invloed van alcohol was. Dit weigerde hij en daarop is zijn rijbewijs ingevorderd.

De man wordt vanavond nog overgebracht naar het politiecellencomplex in Torentijd. Hij zit voorlopig nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Son (21-4-2010 om 16:24)
Joke,ben je nu helemaal besodemieterd?Je gaat toch niet zitten afwachten en hopen dat er niets gebeurd? Neem je leven weer in eigen hand, jij bent de baas hierover. Zoek een plek waar je veilig bent, en zorg dat je hulp krijgt waardoor je weer sterk wordt. Je bent het waard!!Sterkte.
Tim (21-4-2010 om 12:23)
Jokekik, Triest dat het zo gaat en in dit soort gevallen is er geen bescherming te verwachten van de overheid. Als je burgemeester was dan had je nu 24 uur per dag beveiliging, maar omdat iedereen gelijk is gaat deze beveiliging niet op voor normale burgers.
Xxx (21-4-2010 om 10:12)
Beste, Ik hoorde gisteren dat deze man in de binnenstad woont een paar huizen van mij vandaan :S :S.Hij heeft daar ook een vriendin ofzo (in t huis wonen meerdere mensen, dus ik weet niet hoe het precies zit) wat een eng idee zeg!!!
Zeeuwse maatschappelijk werkster (21-4-2010 om 10:08)
Beste Jokekik: ik raad je aan om dringend een onderkomen te zoeken waar je veilig bent. Jij hebt zo geen leven meer. Jij kent de persoon in kwestie het beste zoals je als schrijft maakt hij af waar hij aan begonnen is. Lieve jokekik ZOEK HULP EN EEN VEILIG HUIS!!!!!!!!!!!!
Geke (21-4-2010 om 08:24)
Beste Jokekik, Kan je, evt. via politie of andere hulpinstanties, niet naar een veilig adres? Dit is toch geen leven, alsmaar in angst zitten! We wensen je veel sterkte en bidden voor de situatie.
The watcher (20-4-2010 om 23:28)
@ sonja, dus u was het ook al opgevallen.
Cookie-instellingen beheren