Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Veroorzaker van ongeval doorgereden

Toegevoegd: 20-04-2010, 18.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op het fietspad van de Adriaen Coortelaan/Hercules Segherslaan in Vlissingen heeft gistermiddag een aanrijding plaatsgevonden. 


Tussen 16.00 en 16.30 uur wilde een 73-jarige Vlissingse het voornoemde fietspad oprijden. Vanaf de rijbaan kwam een scooter aangesneld met twee jonge personen daarop. De scooter schoot plotseling het fietspad op, net voor de vrouw langs, en raakte hierbij het voorwiel van de fiets van de vrouw. Hierdoor verloor de vrouw haar evenwicht en kwam zij ten val.

De scooter stopte en de bestuurder begon een korte woordenwisseling met de vrouw. Hierna reed de scooter heel hard weg. De vrouw heeft nog kunnen zien dat voorop de scooter een jongeman zat. Een ouder echtpaar kwam aangefietst. Zij hebben de Vlissingse weer overeind geholpen.

De vrouw is naar het ziekenhuis gegaan en daar bleek dat zij haar pols had gebroken als gevolg van de val. De politie Zeeland verzoekt eventuele getuigen van het voorval zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (22-4-2010 om 14:06)
Wat een laffaards om zo,n bejaarde dame maar te laten liggen,hebben jullie geen fatsoen?? sterkte mevr,met de pols,er zijn ook nog fatsoenlijke jongeren hoor!
Lubald (21-4-2010 om 16:38)
Het is gewoon te gek voor woorden iemand aanrijden en er daarna vandoor gaan. Ik hoop dat er een duidelijk signalemend van de daders is en dat ze spoedig aangehouden worden om bij de rechter verantwoording af te kunnen leggen voor hun minne daad. En geen taakstraf maar de cel in want dit misdrijf.
Rick (21-4-2010 om 09:05)
Aan de mensen die het hier hebben over 'die jongeren'; Ik woon in de Hercules Segherslaan, ben 24, en ik wordt door zowel jongeren als ouderen zowat van de weg gereden met die %$^# scooters. Niet zo hypocriet doen, dus.
Claudia (21-4-2010 om 06:52)
10 jaar geen enkel rijbewijs meer en een jaar taakstraf in een revalidatiecentrum of verzorgingstehuis...hard aanpakken die gasten.
Marga (20-4-2010 om 22:45)
Wat een mentaliteit en wat een opvoeding hebben die 2 genoten maar niet heus. Nog een woordewisseling ook! Waar halen ze het lef vandaan! Hoop dat ze snel gepakt worden en geen scooter meer mogen rijden de komende 10 jaar. Wens mevrouw heel veel sterkte!
Erwin (20-4-2010 om 20:26)
Als ze deze snotapen te pakken hebben ze de komende 5 maanden eens in een verzorgingstehuis laten werken. Oudere mensen verzorgen. tevens het slachtoffer verzorgen en de schade van ziekenhuis etc allemaal laten betalen,
Cookie-instellingen beheren