Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (70) vermist in Overslag

Toegevoegd: 21-04-2010, 20.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
OVERSLAG - In het Zeeuws-Vlaamse Overslag wordt een 70-jarige man vermist. De politie vraagt iedereen naar de man uit te kijken.

De man vertrok rond 18.55 uur voor een rit op zijn blauwe racefiets, maar kwam tegen zijn gewoonte in niet een half uurtje later weer terug. De man lijdt aan de ziekte van Alzheimer en moet medicijnen innemen.


De politie heeft buschauffeurs in de regio gevraagd naar hem uit te kijken. De vermiste man heeft lang grijs haar, hij is gekleed in een zwarte wielerbroek en kleurig shirt. Mensen die iets gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie Zeeland via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elise been (22-4-2010 om 09:30)
Zou het niet makkelijker zijn om ook eens een foto op internet te laten zien. Dan kunnen we werkelijk zoeken naar deze man.