Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Stremmingen door botsing spoor

Toegevoegd: 21-04-2010, 23.08 uur
Door de aanrijding werd de dienstregeling voortijdig gestopt.
Door de aanrijding werd de dienstregeling voortijdig gestopt.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Rond de spoorwegovergang bij de Schroeweg in Middelburg is het verkeer voorlopig gestremd. Ook het treinverkeer ligt stil. Dat is het gevolg van een fatale aanrijding tussen een persoon en een trein.
 
Het ongeluk vond rond 22.20 uur plaats. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om te assisteren. De technische recherche is ter plekke samen met medewerkers van de spoorwegpolitie een onderzoek gestart. Volgens politiewoordvoerder Mirja Vis lijkt het erop dat er geen sprake is van een ongeluk of een misdrijf.
 
De passagiers van de trein waarmee de botsing plaatsvond zijn opgehaald door een bus en naar een anders station gebracht. Hoe lang de stremming voor het wegverkeer nog gaat duren is onduidelijk. Prorail meldt dat het treinverkeer tussen Middelburg en Vlissingen vanavond niet meer wordt hervat.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nicole (21-5-2010 om 21:35)
Lieve saviena, Ookal ben je nu niet meer hier.. je zou altijd in mijn hart blijven.. je was een topmeid en stond altijd voor iedereen klaar.. het doet me zoveel pijn dat je er niet meer bent.. meisje ik hou van jou., rust in vrede..
N.V.T. (2-5-2010 om 21:22)
Onbegrijpelijk voor betrokkene hulpverleners & na bestaanden veeeel sterkte
Veere ( Zanddijk ) (23-4-2010 om 05:10)
Hier zijn geen worden voor , Dhr M , vrienden en familie heel veel sterkte toegewenst .
A. (22-4-2010 om 23:12)
RIP... Toch wel naar om dit iedere keer weer te horen. Sterkte aan alle betrokkenen.
H (22-4-2010 om 21:36)
Medicijnen zijn de oplossing niet ,,voor even maar je meot er ook weer vanaf,,pillen zorgen er niet voor dat het probleem weg gaat,,datmoet je zelf doen geniet van natuur kalmeerings thee praten met mensen heeft mij geholpen warme melk zoek natuurlijke dingen op waar je rustig van wordt,,
Mirjam (22-4-2010 om 19:20)
Dat dit kon gebeuren.. dit had niemand verwacht. Onvoorstelbaar..
Cookie-instellingen beheren