Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig en op veel plaatsen tropisch warm.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw omgekomen bij ongeluk in Kapelle

Toegevoegd: 22-04-2010, 15.28 uur - Update: 22-04-2010, 16.50 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een botsing tussen een landbouwvoertuig en een fietsster is vanmiddag in Kapelle de fietsster om het leven gekomen.
 
Het ongeluk vond rond 13.55 uur plaats op de Populierendijk. De 44-jarige Poolse vrouw werd geschept toen de tractor met aanhanger aan het inhalen was. De traumahelikopter en de ambulancedienst werden opgeroepen om te helpen, maar het slachtoffer overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Hoe het ongeluk precies is gebeurd is nog niet bekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. De bestuurder van de tractor was een 22-jarige inwoner van Heinkenszand.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daniel (26-4-2010 om 18:41)
Allereerst wil ik de nabestaanden veel sterkte toewensen. Zelf fiets ik iedere dag over de Populierendijk naar mijn werk. Het is inderdaad erg smal. Ik denk wel dat de chauffeur bij het inhalen een inschattingsfout heeft gemaakt en dat de fietser weinig kans had.
Truckster (25-4-2010 om 16:47)
@Zoop ik vind jou reactie maar vreemd, Pieter heeft gelijk ikzelf rij op de vrachtwagen ik kom ook op zulke wegen en kan geladen de berm niet in en dat mag ook niet en als je tegenliggers (fietsers,autos)tegenkomt dan gaan ze pas op het laatst aan de kant ook al kunnen ze van tevoren even stoppen.
Joke hage (25-4-2010 om 00:18)
Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte!Ook wens ik de bestuurder veel sterkte Ik was samen met een fietsvriend,als eerste bij het ongeluk.Het was verschrikkelijk,Ik kan u vertellen dat de bestuurder helemaal overstuur was.Ook wij zijn er kapot van.Een inwoonster van 's-Gravenpodler.
Landbouwvoertuigen (23-4-2010 om 22:02)
Nog meer bewijs dat er strengere eisen moeten worden gesteld aan de voertuigen en hun bestuurders.
Zoop (23-4-2010 om 22:00)
@ pieter, naar mijn mening is het maar wansmakelijk dat u dit tragische ongeval gebruikt om uw wereldvreemde visie op verkeer mee te delen.
Reinder (23-4-2010 om 21:48)
Dit is inderdaad vreselijk. Het seizoen begint weer, dus dit is voor iedereen oppassen. Deze verreiker kan ook niet harder dan 25 k/m per uur. Deze combinatie is in principe toegestaan. Daarom is het belangrijk dat van beide kanten er goed wordt opgelet. Zowel bij de fietser als trekker chauffeur.