Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf jaar cel voor steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 22-04-2010, 22.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 22-jarige man uit Zoetermeer is vandaag voor de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar.
 
De man, tegen wie acht jaar cel was gevorderd, werd veroordeeld voor onder meer een poging doodslag, bedreiging en openlijke geweldpleging. De man was betrokken bij een vechtpartij, eind april in Vlissingen. Hij wilde verhaal gaan halen bij enkele Vlissingers omdat die een vriend van hem een pak slaag zouden hebben verkocht.


Al snel trok hij zijn mes en stak hij er een 24-jarige Vlissinger mee in het hart. De man overleefde de aanval, maar moet de rest van zijn leven in een rolstoel slijten. Ook werd hij schuldig bevonden aan het hebben van seksuele gemeenschap met een veertienjarig meisje, de verduistering van een scooter, drie gevallen van oplichting en het dealen in zowel soft- als harddrugs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (27-4-2010 om 12:33)
Nou nou wel een flinjke straf zeg 5 jaar. Kan hij als ie 3 jaar verder is gewoon weer doorgaan met t verzieken van iemand anders zijn leven, dat meisje van 14 mag dan ook wel weer bescherming zoeken, en die jongen van 24 heeft levenslang gekregen van hem. waarom hij niet????
Rob (26-4-2010 om 22:50)
Vraag me toch werkelijk af of 5 jaar cel niet wat aan de magere kant is (en dan druk ik me nog HEEL voorzichtig uit) gelet op de bewezenverklaring. 3,5 jaar netto voor al die zaken. Gaat nergens meer over. SCHANDE!!! Rechtbank = grote poppenkast.
Pfff (22-4-2010 om 23:23)
Probeer nou maar eens aan de bak te komen met je strafblad. 22 jaar wtf
Cookie-instellingen beheren