Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Celstraf voor overval op tankstation

Toegevoegd: 22-04-2010, 22.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vandaag een 21-jarige inwoner van Hengstdijk een celstraf van dertig maanden opgelegd. Er was  vier jaar gevangenisstraf tegen hem geëist.

Eind september 2008 stapte de Hengstdijker een tankstation in Kloosterzande binnen en onder bedreiging van een vuurwapen dwong hij de pompbediende 650 euro af te geven. Vervolgens nam hij de benen.


Een bezoeker aan het tankstation die hem achtervolgde, werd eveneens met het vuurwapen bedreigd. Bijna drie weken later gaf de jongeman zichzelf aan bij de politie en verdween hij achter de tralies.  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kloosters meisje (23-4-2010 om 09:08)
Zo eindelijk gerechtigdheid de politie kan toch nog iets goed doen dit voorval zal de medewerker voor altijd bij blijven het is al erg genoeg dat er van deze figuren rond lopen die dit doen die moeten ze voor altijd opsluiten
Cookie-instellingen beheren