Weerbericht:
Perioden met zon, afgewisseld door wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Goesenaar aangehouden voor beledigen agenten

Toegevoegd: 20-02-2005, 23.21 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Op de Grote Markt in Goes is vannacht rond 02.12 uur een 31-jarige Goesenaar aangehouden wegens belediging van politieagenten.

De agenten spraken hem aan omdat de man “provocerend gedrag” zou vertonen. De man belette een van de agenten iemand aan te spreken die alcohol dronk op straat. Hierop begon de man de agenten direct uit te schelden en hij bespuugde er een.

Hierop werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tijdens het vervoer naar, en het verblijf in het bureau bleef de man zich misdragen. Agenten wilden met de man in gesprek om hem te bewegen zich “normaal” te gaan gedragen.

Hierop ontstond een handgemeen en bedreigde de man de agenten. In zijn verklaring zei de man van niets te weten en hij weet het voorval aan de hoeveelheid drank die hij genuttigd zou hebben. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Hij is na verhoor weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren