Weerbericht:
Weinig bewolking, overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bejaarde slachtoffer van babbeltruc

Toegevoegd: 23-04-2010, 21.20 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is donderdagmiddag een bejaarde vrouw het slachtoffer geworden van een babbeltruc.

Twee vrouwen belden donderdag aan bij de woning van de vrouw aan de Rouaansekaai. De bewoonster deed open en zag twee voor haar onbekende vrouwen staan. De vrouwen vroegen of ze binnen mochten komen omdat ze vonden dat er zulke mooie dingen voor de ramen stonden.

De nietsvermoedende vrouw liet de twee binnen. Een van de vrouwen ging op den duur naar de WC maar bleef een tijdje weg. Toen de twee weg waren, ontdekte de bewoonster tot haar schrik dat er een aantal goederen uit haar woning weggenomen waren.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willy (24-4-2010 om 19:12)
Ohhh wat brutaal ik heb hier geen woorden voor wat een asoooo
Henriette (24-4-2010 om 09:29)
Arme mevrouw. Maar waarom deze vrouwen binnenlaten omdat er zulke mooie dingen voor het raam staan!? Het kan gewoon niet, er blijven mensen die niet van andermans spullen kunnen afblijven.
Piet (24-4-2010 om 09:14)
Helaas zullen deze vrouwen / meiden nooit gepakt worden, maar van mij mogen de handen eraf.Bij wijze van spreken natuurlijk. Als je zo smerig in elkaar zit dan verdien je gewoon niet beter.
Dame die opgevoed is. (24-4-2010 om 08:19)
Dames dames dames, wat zijn julie smerig,doe het lekker vbj je eigen moeder of bij je man of vriend als je die hebt,want als men je echt aard weet verdien je niks.
Klaas (23-4-2010 om 22:09)
Lieve mensen, Waarom trapt U er toch telkens weer in. Laat vreemden of onverwachte aanbellers niet binnen.