Weerbericht:
Af en toe zon, langs de westkust kans op een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie arresteert drie Vlissingers

Toegevoegd: 24-04-2010, 10.44 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen heeft de politie vrijdagavond drie mannen uit die plaats opgepakt wegens bedreiging en vernieling.


De drie, mannen in de leeftijd van 18 en 20 jaar oud, hadden eerder op de avond op een terras op het Bellamypark vervelend en agressief gedrag vertoond en één van hen had een horecamedewerker verbaal bedreigd.

Korte tijd later kreeg de politie de melding dat er van een gebouw in de Walstraat vier ruiten waren vernield. Daar werden de drie Vlissingers aangetroffen. Ook bleek dat één van hen ook nog tegen een scooter had getrapt en een andere man verbaal had bedreigd.

Na hun aanhouding werden de drie naar Torentijd gebracht. De politie is nog bezig met het onderzoek en verzoekt de eigenaar van de omver getrapte scooter zich te melden. Ook zou de politie graag in contact komen met de bedreigde man. Zij en eventuele andere getuigen kunnen zich melden bij het politiebureau in Vlissingen of bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zero tolerance (25-4-2010 om 16:39)
Bij dergelijke figuren o.a. rijbewijzen e.d. innemen en regelmatig een drugs en drank test laten doen. is deze positief dan opsluiting met dwangarbeit.
Natas (25-4-2010 om 08:37)
Wat erg,dat de politie niet genoeg personeel heeft. Die drie kerels, sluit ze maar lang op. Het zijn raddraaiers in vlissingen en verpesten regelmatig het uitgaansleven, ik blijf tegenwoordig thuis.
Daniel sinke (24-4-2010 om 22:31)
Ook mijn fiets was gesloopt. Schade: 100 euro. Ben vanmiddag aangifte doen, maar kon niet. "We hebben niet genoeg personeel. Kom maandag maar terug." Was het antwoord. De politie. je beste vriend?
.. (24-4-2010 om 21:58)
Je heb dat tog zelf in de hand hoeveel je wel of niet kan drinken.. ze moeten tog wel oud en wijs genoeg zijn om hun eigen grenzen te weten! en wie zegt dat hun teveel gedronken hebben , misschien vinden ze wel leuk om zulke dingen te doen, wat haast niet te begrijpen is , jammer dit.
Biertje teveel ? (24-4-2010 om 11:12)
Drank maakt meer kapot.. maar vraag u af, wie verkocht ze zoveel drank ? en had die niet wat eerder een colatje kunnen geven ? je zal maar in de buurt van een café wonen, altijd overlast van vernielingen, (verbaal)geweld en openbaar urineren. nog liever een coffeeshop !