Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 197 km

Familie ongeschonden uit auto Nieuwdorp

Toegevoegd: 25-04-2010, 23.24 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Zaterdagavond omstreeks 21.45 uur is op de Bernhardweg-West bij Nieuwdorp een auto tegen de vangrail gereden. Niemand raakte gewond.


De bestuurder van de auto, een 45-jarige Oost-Souburgse, reed via de afrit de weg op. Zij was in de veronderstelling dat het een lange invoegstrook was en schrok toen dit niet het geval bleek te zijn. Zij gaf een ruk aan het stuur om zodoende nog op tijd de rijstrook op te kunnen rijden.

De auto ging slingeren en schampte over een lengte van enkele meters langs de vangrail om hierna met de voorzijde tot stilstand tegen de vangrail te komen. Twee ambulances kwamen ter plekke maar de 45-jarige bestuurster, haar twee kinderen en haar moeder die bij haar in de auto zaten, kwamen met de schrik vrij.

Het voertuig raakte vooral aan de voorzijde zwaar beschadigd en moest worden weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (26-4-2010 om 09:43)
Gelukkig goed afgelopen.
Cookie-instellingen beheren