Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Sporenonderzoek naar inbraken Terneuzen

Toegevoegd: 25-04-2010, 23.35 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De technische recherche heeft dit weekeinde sporenonderzoek gedaan na een woninginbraak en een inbraakpoging in Terneuzen.

Eén van de inbraken werd gepleegd bij een woning aan de Guido Gezellestraat. De bewoners verlieten rond 09.00 uur hun woning. Bij thuiskomst om 11.30 uur bemerkten ze dat er was ingebroken. Uit hun huis werden diverse goederen weggenomen waaronder geld en waardepapieren.


De technische recherche is ter plaatse sporenonderzoek komen doen. Ook heeft de politie een buurtonderzoek gehouden en bij omwonenden een getuigenoproep in de bus gestopt.

Bij een woning aan de Oosterscheldestraat werd zaterdag een inbraakpoging gedaan. De bewoonster kwam thuis rond 23.30 uur en hoorde aan de achterzijde van haar woning 'geluid'. Ze belde direct de politie omdat ze vermoedde dat er werd ingebroken. Aan de achterzijde van de woning werden braaksporen aangetroffen.

De dader(s) is/zijn vermoedelijk gestoord door thuiskomst van de bewoonster want er worden geen goederen vermist. Ook hier heeft de technische recherche sporenonderzoek gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geert Grijpstra (28-4-2010 om 00:12)
Geen reacties, erg maar de we wennen eraan. Bij die mensen waar voor de 2e x in korte tijd is ingebroken went het nooit. Die hebben er dag en nacht last van. Waarom zetten ze niet alles op alles om deze schoften te pakken ipv die opgelegde snelheidscontr. zoals deze middag alweer op de Guido G.?