Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Gevaarlijke medicijnen verloren

Toegevoegd: 26-04-2010, 10.45 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de route van de Kloetingseweg in Goes naar de Oostmolenweg in Kloetinge is zaterdagavond iemand medicijnen verloren.


Het gaat om Tramadol. De medicijnen kunnen bij inname door kinderen gevaar opleveren. De politie verzoekt de vinder de medicijnen af te leveren bij een apotheek of op het politiebureau.

De eigenaar verplaatste zich via de route Kloetingseweg, Fruitlaan, Buijs Ballotstraat, Lewestraat, Koningin Wilhelminastraat en Oostmolenweg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W (27-4-2010 om 17:46)
Wat is niet gevaarlijk bij een overdosis?? dan is water zelfs nog gevaarlijk
Willem (27-4-2010 om 11:50)
Tramadol valt niet onder de opiumwet, maar is wel gevaarlijk bij overdosis. steeds verliezen ze medicijnen, mischien beter om het zelf te laten betalen.
Thera (26-4-2010 om 20:12)
Wat een uitingen van eigen beperkingen weer. Tramadol valt niet onder opiumwet, wordt vaak voorgeschreven als Paracetamol niet meer toereikend is. Een kind die een Tramadol uit een strip drukt en van straat opeet, doet dit ook met een Paracetamol. Beter opvoeden en beter eten geven misschien. ;-)
Medicatie (26-4-2010 om 17:45)
Voor kinderen inderdaad erg gevaarlijk. Tramadol word gegeven na een operatie en valt onder de opiumwet. Een soort van morfine-achtige medicatie.
Souburger (26-4-2010 om 16:26)
Gemiddeld een keer per maand lees je wel dat er mensen , medicijnen verliezen.. Zijn die mensen ook zo slordig met hun portemonee?????? Ga eens wat zorgvuldiger om met je spullen en anders laat iemand anders ze voor je halen die wel op let.....
S (26-4-2010 om 15:24)
Het wordt tijd dat ze ook dit eens gaan beboeten. het loopt de spuigaten uit
Cookie-instellingen beheren