Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 241 km

Auto en fietser botsen op Stationsbrug

Toegevoegd: 27-04-2010, 22.21 uur
Het slachtoffer liep een wond op die in het ziekenhuis gehecht moest worden.
Het slachtoffer liep een wond op die in het ziekenhuis gehecht moest worden.
© Foto: Justin Masius
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij de Stationsbrug in Middelburg is dinsdag rond 16.30 uur een 70-jarige Middelburgse met haar fiets ten val gekomen.


Vanwege de drukte reed het verkeer stapvoets over de brug. De vrouw fietste richting de Kanaalweg. Naast haar reed een personenauto, bestuurd door een 23-jarige Oost-Souburgse. Door nog onbekende oorzaak kwam de fietsster tegen de rechterzijde van de auto waardoor ze ten val kwam en een hoofdwond opliep.

De vrouw is meegenomen met de ambulance omdat de wond op haar hoofd gehecht/geplakt moest worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.Francke (28-4-2010 om 10:18)
Waarom kan een automobilist niet even achter eenfietser blijven,inplaats van er voorbij te rijden.Dan wordt de brug wel heel smal.Zo kan er van alles mis gaan op de brug.
M (28-4-2010 om 09:38)
er moet eerst een dode vallen denk ik .ze kunnen beter eerst de fietsers, of auto,s door laten rijden maar niet alles tegelijk beterschap met de mevrouw
Wexel (28-4-2010 om 09:06)
Waarom nu altijd allen maar wijzen naar de overheid. Er zu ook een naar onze fietsers moeten worden gekeken die overal te pas en te onpas door rood en tegen het verkeer inrijden. je moet tegen woordig als automobilist overal 20 keer extra kijken of er niet nog een fietser ergens vandaan komt.
Natas (28-4-2010 om 08:53)
De automobilist zal wel niet voldoende de ruimte overgelaten en zonodig er langs willen terwijl het niet kon en vervolgens bij de verkeerslichten stil te staan,dan snap je hem wel he,bovendien geen geduld om even achter de fietser te rijden,hoe anders???? Een stomme fout van de automobilist
Geke (28-4-2010 om 08:15)
Mevr.: Beterschap! Tip: Fiets zo, dat er geen auto naast je kán rijden, in het midden van de rijstrook of sorteer aan het begin van de brug naar links. Stationsbrug is te smal voor fiets en auto naast elkaar! Fietsers zorgen vaak zelf (niet deze mevr!) voor gevaarlijke situaties op de brug.
Fietser (28-4-2010 om 07:39)
De brug is een fietspad waar de auto te gast is, dus begrijp ik niet hoe de auto (er werd stapvoets gereden) naast de oudere fietster kwam. Fietsers moeten tussen de auto's rijden en niet er naast.
Cookie-instellingen beheren