Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 73 km

Auto en fietser botsen op Stationsbrug

Toegevoegd: 27-04-2010, 22.21 uur
Het slachtoffer liep een wond op die in het ziekenhuis gehecht moest worden.
Het slachtoffer liep een wond op die in het ziekenhuis gehecht moest worden.
© Foto: Justin Masius
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij de Stationsbrug in Middelburg is dinsdag rond 16.30 uur een 70-jarige Middelburgse met haar fiets ten val gekomen.


Vanwege de drukte reed het verkeer stapvoets over de brug. De vrouw fietste richting de Kanaalweg. Naast haar reed een personenauto, bestuurd door een 23-jarige Oost-Souburgse. Door nog onbekende oorzaak kwam de fietsster tegen de rechterzijde van de auto waardoor ze ten val kwam en een hoofdwond opliep.

De vrouw is meegenomen met de ambulance omdat de wond op haar hoofd gehecht/geplakt moest worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oost-souburger (28-4-2010 om 06:57)
Als die mannetjes die het zogenaamt weten van uit achter hun burau,het is er niet veiliger opgeworden in middelburg,vooral de schroebrug is absoluut niet veilig ,maar de gewone burger zal het wel allemaal niet weten .
Olivier (28-4-2010 om 00:33)
Het is ook een rotbrug ook. Maar die fietsers moeten ook overal tussendoor zien te kruipen. Rij zelf altijd zo dicht langs de stoep dat er geen fiets meer tussen past, dan hoef je maar op 1 kant te letten :)
Johan (27-4-2010 om 23:56)
Hier moet ik tog op reagere. Het is idd niet de eerste keer dat er op die brug wat gebeurd. Gelukkig is de brug er naast al aangepast en zijn ze bezig met een tunnel onder het kanaal. Hierdoor is straks de stationsbrug verboden voor auto's. Rome is ook niet in 1 dag gebouwd..
Mike (27-4-2010 om 23:06)
Hey Burgemeester u bent toch zo voor fietsers??????? misschien subsidie vragen voor veilige situatie te creeren???? Tja geld over zult u niet hebben........
T (27-4-2010 om 23:05)
Dure feestjes.....altijd leuk natuurlijk. Maar wat is er inderdaad nu belangrijker? Zorg eerst dat de stad wat veiliger wordt. i.p.v. (en dat is echt gebeurd) de kappen van straatlantaarns laten schoonmaken wat nog NOOIT is gebeurd alleen nu, omdat met alle respect Hare Majesteit komt??
Ryan (27-4-2010 om 22:49)
Zoop, als de n57 klaar is zal de stationsbrug worden afgesloten voor auto's. Probleem opgelost...
Cookie-instellingen beheren