Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto en fietser botsen op Stationsbrug

Toegevoegd: 27-04-2010, 22.21 uur
Het slachtoffer liep een wond op die in het ziekenhuis gehecht moest worden.
Het slachtoffer liep een wond op die in het ziekenhuis gehecht moest worden.
© Foto: Justin Masius
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij de Stationsbrug in Middelburg is dinsdag rond 16.30 uur een 70-jarige Middelburgse met haar fiets ten val gekomen.

Vanwege de drukte reed het verkeer stapvoets over de brug. De vrouw fietste richting de Kanaalweg. Naast haar reed een personenauto, bestuurd door een 23-jarige Oost-Souburgse. Door nog onbekende oorzaak kwam de fietsster tegen de rechterzijde van de auto waardoor ze ten val kwam en een hoofdwond opliep.

De vrouw is meegenomen met de ambulance omdat de wond op haar hoofd gehecht/geplakt moest worden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maria M (28-4-2010 om 16:33)
Het is idd een gevaarlijke brug. Ik kom er dagelijks 2 keer over. Kort geleden had ik binnen 1 minuut 2 bijna-aanrijdingen met een fietser. Eén reed door het rode licht en de ander haalde stilstaand verkeer op de brug in over de linker rijbaan die vrij was gegeven voor autoverkeer. Ging net goed.Pff
D. (28-4-2010 om 14:39)
Waarom worden hier nu van die conclusies getrokken?! Zomaar concluderen dat het "weer aan de auto lag die geen geduld zou hebben".. Die fietsers zijn ook niet handig. Staan rechts van je gesorteerd en moeten vervolgens linksaf en vliegen zo tussen de auto's door! Voor zulke ga ik niet aan de kant!
Henk (28-4-2010 om 14:28)
Altijd die fietsers die weer eens door het verkeer heen moeten zigzaggen. Pak die fietsers nou eens aan ze denken dat ze alles kunnen doen en niet aan de regels hoeven te houden.
NatasZ (28-4-2010 om 13:55)
Het is ook veelste druk op die brug! Die brug moet eigenlijk alleen toegang hebben voor voetgangers en fietsen.
Logo (28-4-2010 om 12:17)
Ik heb nooit begrepen waarom er aan de buitenkant van de brug geen lichte voetgangersbrug is geplaatst zodat het voetpad op de brug zelf ruimte kon zijn voor fietsers. maar dat was natuurlijk te ingewikkeld. ik vind dat de koningin deze dame maar een ziekenbezoek moet brengen.
Kees (28-4-2010 om 10:41)
Mensen, mensen, Waar hebben we het over... een hele discussie over nix.. Ieder mens maakt ook in het verkeer fouten... Beterschap mevrouw.